Gecertificeerd schilders- en bouwbedrijf uit Overveen

Bouw- en Schildersbedrijf Rijnierse B.V. uit Overveen is een erkend en gecertificeerd bouw- en schildersbedrijf dat actief is in Kennemerland en wijde omgeving. Naast certificering van BouwGarant, Bouwend Nederland en OnderhoudNL, zijn wij tevens bij koninklijke beschikking Hofleverancier. Lees hieronder meer over onze certificeringen.

Neem contact op

Bij koninklijke beschikking hofleverancier

Het predikaat "Hofleverancier" staat onder meer voor bewezen kwaliteit, soliditeit en continuïteit van de onderneming. Het symboliseert als het ware het respect, de waardering en het vertrouwen van de Vorst tegenover de begunstigde.

In Nederland zijn op dit moment ongeveer 280 bedrijven die zich hofleverancier mogen noemen. Het gaat hierbij om een koninklijke onderscheiding verleend in de vorm van een predikaat waardoor men het koninklijk wapen mag voeren met de toevoeging "bij koninklijke beschikking hofleverancier". Meer informatie vindt u op www.hofleverancier.com.

OnderhoudNL

OnderhoudNL heet voluit de Koninklijke OnderhoudNL. Het is een ondernemersorganisatie van specialisten in vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, beglazing en industriële metaalconservering. Lees meer op www.onderhoudnl.nl.

BouwGarant

Sinds 3 januari 2005 kunnen leden van Bouwend Nederland BouwGarant aanbieden aan particuliere opdrachtgevers als zij zijn aangesloten bij de stichting "BouwGarant". Hiermee wordt garantie gegeven op verbouw- en onderhoudswerk. Zie www.bouwgarant.nl voor meer informatie.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is op 22 december 2004 ontstaan uit een fusie van het AVBB, BouwNed, VIANED, Bolegbo-vok, vocBetonbouw en WRI. Sinds 3 januari 2005 is het bureau van Bouwend Nederland operationeel. Met circa 5.000 bedrijven is Bouwend Nederland de grootste werkgeversorganisatie in de bouw. Leden van Bouwend Nederland zijn werkzaam in de bouw- en/of infrasector. Bouwend Nederland is aangesloten bij MKB Nederland en bij VNO NCW.

U kunt meer informatie vinden op:

www.bouwendnederland.nl - (landelijke site)
www.bouwendmiddenholland.nl - (regionale afdeling)